+46 (0)708 239454 susanne@morealive.se

När vi föds följer det inte med någon manual hur livet som människa fungerar. Som förälder gör vi så gott vi kan just då i den stunden, sedan kan det visa sig att det var helt fel. När vi växer upp tittar vi på vuxna och härmar och skapar olika betydelser till hur vuxna reagerar på det vi gör. En del tolkar in om jag ler så älskar de mig. Om jag är tyst och snäll så älskar det mig. En del prövar göra motstånd bli arg och då får jag som jag vill. Det här är småsaker kan vi tycka men tidigt i ålder börjar vi skapa betydelser, koppla ihop 1+1 och ibland blir det 5+6 och massa konstiga skapelser i huvudet.

Vi människor är meningsskapare, vi behöver ha en betydelse så därför pågår mycket av våra liv från det vi hittat på i huvudet. Vi kan säga att vi skapar en karta i huvudet om hur livet är och går ut på, den är unik för var och en av oss. Ingen av oss vet hur kartan egentligen ser ut eller hur den hänger ihop. Vi har skapat den efter tolkningar, värdering, präglingar, erfarenheter och mycket mycket mer. När vi sedan möter saker ute i världen så jämför vi omedvetet med vår karta och då uppstår olika känslor, ibland är det överraskat positivt och vi blir glada, vi kan bli ledsna, arga och alla våra primära känslor kommer. Sen kan vi lägga känslor på dem känslorna vi kan känna skuldkänslor att vi blir arga och en sväng till så vi kan bli ledsna att vi känner skuld över att vi blir arga. Det behöver inte ens hända något utanför oss, ibland räcker det att vi tänker, så känner vi.

Human Toolbox är inte en manual, det är en samling av erfarenheter, verktyg och ett nätverk av kompetens inom olika områden. Konstant under utveckling och grunden kommer från många års erfarenhet av personligt ledarskap för att förstå sig själv och andra bättre och på så sätt kunna skapa sitt eget liv och må mycket bra i det. Relationen till sina känslor är tex en otrolig viktig upptäckt, värderar jag dem så bra - dåliga, kontrollerar jag dem, låter jag dem styra för de är alltid sanna, känna är en svaghet etc. En annan viktig sak är kan jag skilja på mig som människa göra och människa vara. Förståelsen av den skillnaden stärker vårt självvärde - självkärlek och vi behöver inte ta feedback personligt.

Du håller troligen med om att vi lever i en turbulent värld och många är rädda, osäkra över framtiden, inte minst sagt våra ungdomar.

Jag är övertygad om att bästa sättet att stå stadigt när det blåser är att leva inifrån, skapa trygghet inom oss själva istället för att tro att den finns på utsidan. En del är att ha ett flexibelt tänk, se möjligheter, gå mot strömmen, tänka och lita på sig själv. Den inre världen upplever vi genom våra känslor så nyckeln är vilken relation vi har till dem. 

 

Viktigaste ledarskapet i världen

Har föräldrarna, därför vi vill stödja dem med verktyg så de är full utrustade som förebilder. Vi vill gärna göra allt för att våra barn inte ska göra sig illa och känna smärta. Vi VET att vi inte kan skydda dem för allt hur mycket vi än försöker. Det bästa vi kan göra är att förbereda dem för att hantera utmaningar i livet.

Human Toolbox kommer ständigt vara under utveckling eftersom vi alla samlar fler och fler erfarenheter. Vi utvecklar tillsammans. Teamet och jag startar med Tonårsföräldrar. Som förälder tänkte jag många gånger hur ska jag göra för att inte tappa killarna på vägen, speciellt i tonåren. Jag önskar att jag hade haft dessa verktyg när jag växte upp och speciellt som förälder därför vill jag ge dem vidare.

 

Tillsammans stödjer vi ledare in i ett nytt Paradigm!

Är du en tonårs förälder som vill förbereda din tonåring att hantera vuxen livet enklare?

Vi söker föräldrar som vill vara med som Piloter under 1 månad. Är du en av dem eller känner någon, hör av dig!

Erfarenheter

Andningsteknik, Levande Rent Vatten, Mat som återställer kroppen, Cellnäring med kosttillskott från hel mat,  Yoga, Healing, Återställa – Stärka kroppen med Frekvenser, Kommunikations metodik, Bygga säljteam, Entreprenörskap,  Målsättningsstrategier, Hypnos. Arbetat i många branscher och nyfiken på vad du tycker om att göra.

Har världens bästa söner och jag är en stolt farmor som gör allt för att de ska utveckla ett stakt “Jag är….”

Cert. NLP Neuro-Sematic Trainer
Cert. Expansion Method Trainer

Rekommenderar Produkter

Recept för att återställa kroppen, Vattenrenare som gör vattnet levande och olika pH, Kosttillskott från hel mat,  Frekvenser för att återställa och stärka kroppens olika celler, Aktivera och regenerera stamceller

Rekommenderar Experter

Vi är bra på olika saker och jag har byggt upp ett stort nätverk genom åren, och koppla gärna ihop dig med den som jag tror kan hjälpa dig.

Inom områden som:

Transformativ röstcoachning, Massage, Kiropraktor, Frigörande andning, Frigörande dans, Trauma terapi, Frigöra  Lymfsystemet, Breathwork, Shaman, Företagsnätverk, Bokföring, Hemsidor och mååånga fler….

 

Var börjar Vi ?

Vi börjar med att höra med dig som förälder vad du behöver och hur din relation med din skatt fungerar. Finns verktyg som vi upplever de flesta har fördelar av att ha som tex. att veta skillnaden mellan sitt värde som människa göra och människan vara. Många kan inte skilja på det och därför tar vi feedback så personligt. Relationen till sina känslor, säger de sanningen, finns det bra och dåliga känslor mm.  enligt mig är den relationen vi har med oss själva den viktigaste. Bygga självkärlek så att bekräftelse från andra är mindre viktigt. Få tillgång till sina Superkrafter.

För mig som vuxen har jag börjat med några prioritering efter jag gick, Tony Robbins, Mastery University. Jag till mig hans enkla modell av Maslovs behovstrappa. Den börjar med grunden som är den fysiska kroppen och sedan bygga vidare.

Vi vet att vi kan inte bygga ett högt hus utan att första gräva neråt före vi bygger en solid grund, samma med oss.

En del försöker satsa på karriär och “lyckas” ifall vi värderar det i pengar och saker.

Hur fungerar kroppen, förhållandet och
gör jag det som ger mig glädje?!

Kroppen & Knoppen

Vad säger din kropp? Vad behöver den för du ska kunna leva obehindrat? Vad tänker du, hindrar eller stärker tankarna dig? Vi jobbar utifrån svaren och HUR du vill må. Plockar in delarna verktygslådan som gör att du kommer att älska att bo i din kropp!

Känslor

Min övertygelse är att för att kunna leva fullt ut som människa så behöver vi tillåta oss att känna, det är det som gör oss mänskliga. Känslorna är nödvändigtvis inte sanna och kan vara “läskiga”. Många av oss värderar känslor som bra och dåliga, det kommer jag att prata om :). En del vågar inte känna, behöver ha kontroll, vet inte vad som händer i det okända. Jag kan LOVA dig att det det är värt ALLT för att upptäcka och tillåta dem. De är fantastiska och vet du? Vi människor är alldeles fantastiska FELBARA. Vi gör det tillsammans. 

Relationer

Den viktigaste relationen är den till dig själv och den är det enda du är ansvarig för. Alla andra är du ansvarig gentemot. Här stärker vi SJÄLVkärleken. När vi har SJÄLVledarskap kan vi utveckla alla andra relationer till en högre nivå, VIkärlek! Här löser vi upp hinder, gör visioner och du får tillgång till dina SUPERKRAFTER och mycket mera!

Du är i Din STORHET och i dina mänskliga tillkortakommanden även när du är i relation med andra. Sa du att du Drömmer om en PASSIONERAD kärleksrelation, vara en av 5 %

Tid

Har aldrig hört någon jag jobbar med säga att jag har för mycket tid. Tiden är lika för alla och det handlar bara om hur vi använder den. Fyller vi den med mening eller får det bli som det blir och jag säger ja till allt och hinner inte med det jag vill, det får jag göra sen. Ett sen som aldrig verkar komma?! Här kommer vi att gå djupare på ditt VARFÖR. När du VET varför du ska göra något så prioriterar du lättare.

Karriär

Största vakentiden tillbringar vi med det som ger oss brödfödan. En del har förmånen att arbeta, eller jag säger snarare leker, med det som det älskar att göra och pengarna flödar in som en självklarhet. Längtar du till morgonen ska komma och HOPPAR ur sängen som en 3 åring? Vad är ditt PASSION?

Livssyfte

Det här är det högsta behovet i Maslovs behovstrappa. Det som fyller hela dig. Varför är du här? Vem är du och Vad vill du bidra med? Nu blir jag personlig och berättar hur jag upplever. Jag är övertygad om att vi väljer vad vi vill uppleva när vi kommer hit till jorden. Som människa handlar upplevelserna om känslor och då menar jag ALLA, sköna som kärlek eller läskiga som rädslor. De gör oss levande. Jag brukar beskriva livet som en Disneypark. Du vet, med olika attraktioner, skräck-kärlekstunnel, berg o dalbana och mycket mer. Vi har ett tåg som går högt upp så vi kan se allt vi kan göra, vi stiger av när vi valt vad vi vill göra, vi upplever den klart och sen tar vi en annan eller så går vi på tåget igen. Denna metafor är för mig att tåget är när vi reflekterar, återhämtar och stärker oss tills vi bestämmer vad vi vill uppleva, kan vara ett nytt jobb, ny relation etc. Upplevelsen kan vara oskön eller alldeles underbar, vi stannar tills vi är klara. Sedan kan vi välja nytt igen! Jag är Busan och jag är här för att sprida glädje, lekfullhet och kärlek till mig och andra. Det kan jag göra i de flesta attraktionerna och jag väljer medvetet och jag kan välja om.

 

Fler frågor?