+46 (0)708 239454 susanne@morealive.se

Verktygslådan

som bygger människor inifrån

Verktyg

Erfarenheter

Andningsteknik, Levande Rent Vatten, Mat som återställer kroppen, Cellnäring med kosttillskott från hel mat,  Yoga, Healing, Återställa – Stärka kroppen med Frekvenser, Kommunikations metodik, Bygga säljteam, Entreprenörskap,  Målsättningsstrategier, Hypnos. Arbetat i många branscher och nyfiken på vad du tycker om att göra.

Har världens bästa söner och jag är en stolt farmor som gör allt för att de ska utveckla ett stakt “Jag är….”

Cert. NLP Neuro-Sematic Trainer
Cert. Expansion Method Trainer

Rekommenderar Produkter

Recept för att återställa kroppen, Vattenrenare som gör vattnet levande och olika pH, Kosttillskott från hel mat,  Frekvenser för att återställa och stärka kroppens olika celler, Aktivera och regenerera stamceller

Rekommenderar Experter

Vi är bra på olika saker och jag har byggt upp ett stort nätverk genom åren, och koppla gärna ihop dig med den som jag tror kan hjälpa dig.

Inom områden som:

Transformativ röstcoachning, Massage, Kiropraktor, Frigörande andning, Frigörande dans, Trauma terapi, Frigöra  Lymfsystemet, Breathwork, Shaman, Företagsnätverk, Bokföring, Hemsidor och mååånga fler….

 

Var börjar Vi ?

När jag gick, Tony Robbins, Mastery University så tog jag till mig hans enkla modell av Maslovs behovstrappa. Den börjar med grunden som är den fysiska kroppen och sedan bygga vidare.

Vi vet att vi kan inte bygga ett högt hus utan att första gräva neråt före vi bygger en solid grund, samma med oss.

En del försöker satsa på karriär och “lyckas” ifall vi värderar det i pengar och saker.

Hur fungerar kroppen, förhållandet och
gör jag det som ger mig glädje?!

Kroppen & Knoppen

Vad säger din kropp? Vad behöver den för du ska kunna leva obehindrat? Vad tänker du, hindrar eller stärker tankarna dig? Vi jobbar utifrån svaren och HUR du vill må. Plockar in delarna verktygslådan som gör att du kommer att älska att bo i din kropp!

Känslor

Min övertygelse är att för att kunna leva fullt ut som människa så behöver vi tillåta oss att känna, det är det som gör oss mänskliga. Känslorna är nödvändigtvis inte sanna och kan vara “läskiga”. Många av oss värderar känslor som bra och dåliga, det kommer jag att prata om :). En del vågar inte känna, behöver ha kontroll, vet inte vad som händer i det okända. Jag kan LOVA dig att det det är värt ALLT för att upptäcka och tillåta dem. De är fantastiska och vet du? Vi människor är alldeles fantastiska FELBARA. Vi gör det tillsammans. 

Relationer

Den viktigaste relationen är den till dig själv och den är det enda du är ansvarig för. Alla andra är du ansvarig gentemot. Här stärker vi SJÄLVkärleken. När vi har SJÄLVledarskap kan vi utveckla alla andra relationer till en högre nivå, VIkärlek! Här löser vi upp hinder, gör visioner och du får tillgång till dina SUPERKRAFTER och mycket mera!

Du är i Din STORHET och i dina mänskliga tillkortakommanden även när du är i relation med andra. Sa du att du Drömmer om en PASSIONERAD kärleksrelation, vara en av 5 %

Tid

Har aldrig hört någon jag jobbar med säga att jag har för mycket tid. Tiden är lika för alla och det handlar bara om hur vi använder den. Fyller vi den med mening eller får det bli som det blir och jag säger ja till allt och hinner inte med det jag vill, det får jag göra sen. Ett sen som aldrig verkar komma?! Här kommer vi att gå djupare på ditt VARFÖR. När du VET varför du ska göra något så prioriterar du lättare.

Karriär

Största vakentiden tillbringar vi med det som ger oss brödfödan. En del har förmånen att arbeta, eller jag säger snarare leker, med det som det älskar att göra och pengarna flödar in som en självklarhet. Längtar du till morgonen ska komma och HOPPAR ur sängen som en 3 åring? Vad är ditt PASSION?

Livssyfte

Det här är det högsta behovet i Maslovs behovstrappa. Det som fyller hela dig. Varför är du här? Vem är du och Vad vill du bidra med? Nu blir jag personlig och berättar hur jag upplever. Jag är övertygad om att vi väljer vad vi vill uppleva när vi kommer hit till jorden. Som människa handlar upplevelserna om känslor och då menar jag ALLA, sköna som kärlek eller läskiga som rädslor. De gör oss levande. Jag brukar beskriva livet som en Disneypark. Du vet, med olika attraktioner, skräck-kärlekstunnel, berg o dalbana och mycket mer. Vi har ett tåg som går högt upp så vi kan se allt vi kan göra, vi stiger av när vi valt vad vi vill göra, vi upplever den klart och sen tar vi en annan eller så går vi på tåget igen. Denna metafor är för mig att tåget är när vi reflekterar, återhämtar och stärker oss tills vi bestämmer vad vi vill uppleva, kan vara ett nytt jobb, ny relation etc. Upplevelsen kan vara oskön eller alldeles underbar, vi stannar tills vi är klara. Sedan kan vi välja nytt igen! Jag är Busan och jag är här för att sprida glädje, lekfullhet och kärlek till mig och andra. Det kan jag göra i de flesta attraktionerna och jag väljer medvetet och jag kan välja om.

 

Mitt arbete

Jag vet att du är perfekt som du är, finns inga fel på dig! Vi lägger på oss värderingar, övertygelser, vilka präglar oss (oftast från vår omgivning). Runt dessa skapar vi betydelser som sen formar våra liv. Ibland gynnar de oss och det händer att de hindrar oss. Det är mindre lätt att se dem själv. Som detektiv är jag grym på att hitta dem och när de kommer i ljuset kan vi medvetet välja att ha dem kvar, pröva nya eller kanske t om ersätta dem!

När jag arbetar är jag "nollställd" utan dömande. Jag lyssnar på det du säger och inte säger, ser hur din kropp reagerar. Stämmer av med dig vad jag uppfattar. Lyssnar (med alla sinnen) hur du upplever det, för det är nämligen du som har svaren, även om du inte vet det :).

Fler frågor?