+46 (0)708 239454 susanne@morealive.se
Visa Världen Vem Du ÄR!

Tillsammans hittar vi din navigering

Mitt VARFÖR!

  Med Personlig coaching Hjälper Jag Dig 

  Lever du på det du    brinner för?

Många av oss har lärt oss att om vi bara var duktiga i skolan fick höga betyg skulle vi få ett “bra” arbete. Nästan som att höga betyg var en självklarhet till framgång och lycka :). Tiden har förändrats mycket från det gamla idealet skaffa ett tryggt, säkert arbete som man har hela livet. Skolan förr (hoppas den utvecklats) skapade bra anställda. Samhället idag behöver  självtänkande, självmotiverande, proaktiva och flexibla människor. Jag gissar att vi inom kort kommer att ha flera inkomstkällor och byta ut dem vart efter de inte fungerar längre.

  Motivation hänger på VARFÖR jag ska göra och när det känns i kroppen, agerar kroppen med enkelhet för att finna en lösning.  

Var börjar Vi?

Vi kommer tillsammans ta fram DIN vision, jag har ett enkelt verktyg för det. När den verkar färdig kommer vi testa den så att ditt undermedvetna tror på den, annars är det bara ord från huvudet. Benen går dit kroppen känner sanning, även om vi tror det är hjärnan som styr :). Vi tar bort hinder i vägen och använder en personlig hypnos så att du kan få uppleva din vision även innan den manifesterats ännu.

När visionen sitter är det dax för att testa vägen dit, out of the box tänkande och planering.

Är du redo att göra det DU är här för?!

 

Kroppen & Knoppen

Vad säger din kropp? Vad behöver den för du ska kunna leva obehindrat? Vad tänker du, hindrar eller stärker tankarna dig? Vi jobbar utifrån svaren och HUR du vill må. Plockar in delarna verktygslådan som gör att du kommer att älska att bo i din kropp!

Känslor

Min övertygelse är att för att kunna leva fullt ut som människa så behöver vi tillåta oss att känna, det är det som gör oss mänskliga. Känslorna är nödvändigtvis inte sanna och kan vara “läskiga”. Många av oss värderar känslor som bra och dåliga, det kommer jag att prata om :). En del vågar inte känna, behöver ha kontroll, vet inte vad som händer i det okända. Jag kan LOVA dig att det det är värt ALLT för att upptäcka och tillåta dem. De är fantastiska och vet du? Vi människor är alldeles fantastiska FELBARA. Vi gör det tillsammans. 

Relationer

Den viktigaste relationen är den till dig själv och den är det enda du är ansvarig för. Alla andra är du ansvarig gentemot. Här stärker vi SJÄLVkärleken. När vi har SJÄLVledarskap kan vi utveckla alla andra relationer till en högre nivå, VIkärlek! Här löser vi upp hinder, gör visioner och du får tillgång till dina SUPERKRAFTER och mycket mera!

Du är i Din STORHET och i dina mänskliga tillkortakommanden även när du är i relation med andra. Sa du att du Drömmer om en PASSIONERAD kärleksrelation, vara en av 5 %

Tid

Har aldrig hört någon jag jobbar med säga att jag har för mycket tid. Tiden är lika för alla och det handlar bara om hur vi använder den. Fyller vi den med mening eller får det bli som det blir och jag säger ja till allt och hinner inte med det jag vill, det får jag göra sen. Ett sen som aldrig verkar komma?! Här kommer vi att gå djupare på ditt VARFÖR. När du VET varför du ska göra något så prioriterar du lättare.

Karriär

Största vakentiden tillbringar vi med det som ger oss brödfödan. En del har förmånen att arbeta, eller jag säger snarare leker, med det som det älskar att göra och pengarna flödar in som en självklarhet. Längtar du till morgonen ska komma och HOPPAR ur sängen som en 3 åring? Vad är ditt PASSION?

Livssyfte

Det här är det högsta behovet i Maslovs behovstrappa. Det som fyller hela dig. Varför är du här? Vem är du och Vad vill du bidra med? Nu blir jag personlig och berättar hur jag upplever. Jag är övertygad om att vi väljer vad vi vill uppleva när vi kommer hit till jorden. Som människa handlar upplevelserna om känslor och då menar jag ALLA, sköna som kärlek eller läskiga som rädslor. De gör oss levande. Jag brukar beskriva livet som en Disneypark. Du vet, med olika attraktioner, skräck-kärlekstunnel, berg o dalbana och mycket mer. Vi har ett tåg som går högt upp så vi kan se allt vi kan göra, vi stiger av när vi valt vad vi vill göra, vi upplever den klart och sen tar vi en annan eller så går vi på tåget igen. Denna metafor är för mig att tåget är när vi reflekterar, återhämtar och stärker oss tills vi bestämmer vad vi vill uppleva, kan vara ett nytt jobb, ny relation etc. Upplevelsen kan vara oskön eller alldeles underbar, vi stannar tills vi är klara. Sedan kan vi välja nytt igen! Jag är Busan och jag är här för att sprida glädje, lekfullhet och kärlek till mig och andra. Det kan jag göra i de flesta attraktionerna och jag väljer medvetet och jag kan välja om.

 

Hur vet jag att coachning är rätt för mig?

För att veta behöver du pröva, dessutom uppleva om jag är rätt detektiv för dig. Rekommenderar dig därför att boka 30 minuter pröva på för 100 kr. 

Hur går det till?

Vi pratar så att jag förstår ditt eller företagets behov av förändring. Efter det bestämmer vi om vi träffas fysiskt eller digitalt.s.

Vad kostar det?

Första session (digitalt 30 min.) investerar du 100 kr. Innan mötet kommer jag skicka ut några frågor till dig. Det gör vårt möte mer effektivt så att du kan uppleva något direkt. Du får känna på om jag är rätt detektiv för dig. Vill du anlita mig finns olika paketerbjudande på 3-10 ggr. De baseras på vad du vill förändra.

Finns även möjlighet att delta i gruppcoachning.

Till företag lämnas offert.

Vad förväntas av mig?

Jag jobbar enbart med personer som vill förändra och tänker göra arbetet som behövs för att uppnå det. Mod att stanna kvar i jobbiga stunder. De är minutrarna som behövs, innan det lossnar. Jag lovar att det är värt det! Och jag är med dig. Vi är alla fantastiska felbara människor och just perfekta när vi föds.

Min Inställning

Det är inget fel på någon människa, varken dig eller mig. Vi kan ha trasslat in oss själva så det är mindre lätt att nå dit vi vill. Jag är detektiven som hittar hindren som stoppar dig så du kan skapa det du vill. 

När jag arbetar är jag “nollställd” utan dömande. Jag lyssnar på det du säger och inte säger, ser hur din kropp reagerar. Stämmer av med dig vad jag uppfattar. Lyssnar (med alla sinnen) hur du upplever det, för det är nämligen du som har svaren, även om du inte vet det :).

Hur det fungerar

Pröva för 100 kr

För att veta om jag är rätt detektiv för dig rekommenderar jag dig att testa mig. Jag är nyfiken på att lära känna dig.

i

Välj ett Coaching Paket

Beroende på vad du vill förändra så har jag olika förslag på paket. Förändring och resultat kan uppnås “In a heart beat”, som Tony Robbins säger, men ofta kan huvudet behöva längre tid. Inte ovanligt att när man satt igång så kommer nya saker som man vill utforska. Jag har paket från 3 veckor och vidare.

Nå dit DU VILL

Vi sätter mål efter visionen och en plan för att du nå den förändring du vill. Jag är med dig hela vägen, från att göra visionen och den kommer att vara sann för dig och efter det sätter du mål och vi gör planeringen. Även en plan för att fira när den uppnås. Under resan kommer jag lova smärta och massor av skratt om du väljer att gå ALL IN.

Fler frågor?