+46 (0)8 408 004 40‬ info@morealive.se

OM SUSANNE | VEM ÄR JAG?

Jag är allting, precis som du också är. Vi förnyas konstant, jag har sedan -93 ersatt skräp både psykiskt och fysiskt med sådant som har betydelse för mig. Jag har en övertygelse att vi föds perfekta sedan läggs präglingar och våra egna tolkningar av upplevelser in som lager på lager.  Vi ser och upplever sedan världen genom dessa filter och de behöver ju nödvändigtvis inte vara sanna eller gynna oss! Oftast vet vi inte ens om dem, men de styr våra liv! Tänk om det skulle vara så enkelt att vi själva kan bestämma vem vi är och hur vi vill att vårt liv ska vara. Jag är också mamma, farmor och en entreprenör. Älskar att använda min kropp b la med yoga och dans, de sista gärna med en partner som är lättfotad :). Mitt alias är Busan, som inte tar livet så allvarlig utan hellre leker livet.

Min passion och ambition

Jag vill öka medveten och bidra med att ge människor redskap till att rensa bort skräp, bli fria att verkligen vara sig själv, både privat och professionellt. Individuellt och i team. Blir duktiga på självledarskap och på så sätt framgångsrika på det sätt som känns relevant och viktigt för var och en. Det är viktigt för mig att fylla världen med VI-kärlek och det börjar med att var och en av oss har SJÄLV-kärlek. När vi får tillgång till var och ens potential i team kan vi förändra världen.

Hur gör jag det?

Med mitt företag MoreAlive, utbildar, föreläser, inspirerar jag så att vi kan bli just MerLevande. Jag jobbar med utveckling av team och individer. Jag coachar, jag ifrågasätter och jag provocerar om det behövs – med respekt och omtanke.

 

Jag är en detektiv 🙂

Tillsammans med andra nyfikna utforskar jag gärna vad som byggt upp kartan som vi navigerar livet efter.