+46 (0)708 239454 susanne@morealive.se

Susanne Limnell

Detektiven

som tillsammans med dig tar bort hindren, så du kan Bli Ditt Bästa!

Hej, jag är Susanne! Vad härligt att du tittar in hos mig. Jag blir nyfiken på vem DU ÄR, hör gärna av dig.

Om Mig

Jag är allting, precis som du också är. Vi förnyas konstant, jag har sedan -93 ersatt skräp både psykiskt och fysiskt med sådant som har betydelse för mig. Jag har en övertygelse att vi föds perfekta sedan läggs präglingar och våra egna tolkningar av upplevelser in som lager på lager.  Vi ser och upplever sedan världen genom dessa filter och de behöver ju nödvändigtvis inte vara sanna eller gynna oss! Oftast vet vi inte ens om dem, men de styr våra liv! Tänk om det skulle vara så enkelt att vi själva kan bestämma vem vi är och hur vi vill att vårt liv ska vara. Jag är också mamma, farmor och en entreprenör. Älskar att använda min kropp b la med yoga och dans, de sista gärna med en partner som är lättfotad :). Mitt alias är Busan, som inte tar livet så allvarlig utan hellre leker livet.

Min passion och ambition

Jag vill öka medveten och bidra med att ge människor redskap till att rensa bort skräp, bli fria att verkligen vara sig själv, både privat och professionellt. Individuellt och i team. Blir duktiga på självledarskap och på så sätt framgångsrika på det sätt som känns relevant och viktigt för var och en. Det är viktigt för mig att fylla världen med VI-kärlek och det börjar med att var och en av oss har SJÄLV-kärlek. När vi får tillgång till var och ens potential i team kan vi förändra världen.

Hur gör jag det?

Med mitt företag MoreAlive, utbildar, föreläser, inspirerar jag så att vi kan bli just MerLevande. Jag jobbar med utveckling av team och individer. Jag coachar, jag ifrågasätter och jag provocerar om det behövs – med respekt och omtanke. MoreAlive driver också gastroshopen.se samt dinkod.se

Mina Värderingar & Övertygelser

Ärlighet o Sanning

Dessa ord är otroligt viktiga för mig, ledstjärnor t om . Finns inga “vita” lögner, en lögn är en lögn. Frågar du mig vad jag tycker är det möjligt att jag frågar vill du verkligen veta? Jag säger vad jag tycker och det är nödvändigtvis inte sant men det är min sanning, just då. Livet är enkelt när jag lever i sanning och det är speciellt till mig själv. Pratar gärna mer om dessa ord om du är nyfiken.

Nyfikenhet o Lekfullhet

Jag använder inte ordet MÅSTE mer än om det är ett måste i positiv bemärkelse. Nyfiken och lekfull är just måste för mig. Jag älskar att skapa mitt liv och gör det utifrån dessa underbara ord. De gör även mörka stunder mindre allvarliga. Missta dig inte på att jag inte tar seriöst på livet och arbete. Jag är totalt ansvarig för mina tankar, känslor och mitt beteende.

Mod

Varje gång jag gör förändringar, små som större, så är det lite darrigt. Mod leder till Proaktivitet som gör att förändring kan ske. Vi är alltid i en komfortzon och när vi är på väg ur en så blir det otryggt. När vi väl gjort det och tittar tillbaka så upptäcker vi oftast att det inte var så farligt. Nu har vi gjort komfortzonen större och så gör vi samma sak igen och igen. Det är personlig utveckling!

Om jag gör
som jag alltid gjort
kommer jag vara
där jag alltid varit

Min Inställning

Det är inget fel på någon människa, varken dig eller mig. Vi kan ha trasslat in oss själva så det är mindre lätt att nå dit vi vill. Jag är detektiven som hittar hindren som stoppar dig så du kan skapa det du vill. 

När jag arbetar är jag “nollställd” utan dömande. Jag lyssnar på det du säger och inte säger, ser hur din kropp reagerar. Stämmer av med dig vad jag uppfattar. Lyssnar (med alla sinnen) hur du upplever det, för det är nämligen du som har svaren, även om du inte vet det :).

Vänta inte längre. Börja en ny resa Idag!