+46 (0)708 239454 susanne@morealive.se
Visa Världen Vem Du ÄR!

Tillsammans hittar vi din navigering

Prata från HJÄRTAT

Med Personlig- eller Gruppcoaching Hjälper Jag Dig 

Når du fram?

Händer det dig också att du känner dig missförstådd när du vill säga något till partner, barn, vänner, arbetskamrater m.fl? Det flyter när kommunikation sker från hjärta till hjärta och kanske också när huvud och huvud möts. Men hur blir det när du pratar från hjärtat och möts av en huvudfoting och hur känner  mottagaren när det är omvänt? Personligen så jobbar jag mycket med detta för jag nyfiken hur vi tillsammans kan bli friare och visa vem vi verkligen är. Drivs av att det ska vara enkelt och lätt när vi möts, med respekt för varandra så kan vi uttrycka oss från hjärtat utan rädsla att bli avvisade. Älskar möten som innehåller både skratt och tårar på samma gång. 

Var börjar Vi?

Som du vet så kan vi inte ändra andra utan vi kan bara titta på oss själva och vårt förhållningssätt. Vi börjar med att stärka dina SUPERKRAFTER som gör att du äger det du tänker, det finns mängder av information som inte är sann, när du äger dina tankar gör de dig mer medveten om vad du föder dem med. Ifrågasätta innan du tar in det i din trädgård. Du vill inte dumpa skräp där, eller hur?! Du äger dina känslor, faktiskt ingen annan som kan känna dina känslor, Du äger det du säger både till dig andra och framför allt det du säger till dig själv. Sist men inte minst så äger du ditt beteende, det är ju ingen annan som gör, eller hur?! När du äger dessa så blir det enkelt att stå upp för dig själv och sätta gränser.

Vi kommer att arbeta med vem du har ansvar för och gentemot. Stärka självkänslan och ta bort begränsande övertygelser.

Är du redo att prata från Hjärtat!

 

Kroppen & Knoppen

Vad säger din kropp? Vad behöver den för du ska kunna leva obehindrat? Vad tänker du, hindrar eller stärker tankarna dig? Vi jobbar utifrån svaren och HUR du vill må. Plockar in delarna verktygslådan som gör att du kommer att älska att bo i din kropp!

Känslor

Min övertygelse är att för att kunna leva fullt ut som människa så behöver vi tillåta oss att känna, det är det som gör oss mänskliga. Känslorna är nödvändigtvis inte sanna och kan vara “läskiga”. Många av oss värderar känslor som bra och dåliga, det kommer jag att prata om :). En del vågar inte känna, behöver ha kontroll, vet inte vad som händer i det okända. Jag kan LOVA dig att det det är värt ALLT för att upptäcka och tillåta dem. De är fantastiska och vet du? Vi människor är alldeles fantastiska FELBARA. Vi gör det tillsammans. 

Relationer

Den viktigaste relationen är den till dig själv och den är det enda du är ansvarig för. Alla andra är du ansvarig gentemot. Här stärker vi SJÄLVkärleken. När vi har SJÄLVledarskap kan vi utveckla alla andra relationer till en högre nivå, VIkärlek! Här löser vi upp hinder, gör visioner och du får tillgång till dina SUPERKRAFTER och mycket mera!

Du är i Din STORHET och i dina mänskliga tillkortakommanden även när du är i relation med andra. Befriande när vi kan prata från hjärtat, utan att behöva tänka på vad den andre ska tycka eller känna.

Tid

Har aldrig hört någon jag jobbar med säga att jag har för mycket tid. Tiden är lika för alla och det handlar bara om hur vi använder den. Fyller vi den med mening eller får det bli som det blir och jag säger ja till allt och hinner inte med det jag vill, det får jag göra sen. Ett sen som aldrig verkar komma?! Här kommer vi att gå djupare på ditt VARFÖR. När du VET varför du ska göra något så prioriterar du lättare.

Karriär

Största vakentiden tillbringar vi med det som ger oss brödfödan. En del har förmånen att arbeta, eller jag säger snarare leker, med det som det älskar att göra och pengarna flödar in som en självklarhet. Längtar du till morgonen ska komma och HOPPAR ur sängen som en 3 åring? Vad är ditt PASSION?

Livssyfte

Det här är det högsta behovet i Maslovs behovstrappa. Det som fyller hela dig. Varför är du här? Vem är du och Vad vill du bidra med? Nu blir jag personlig och berättar hur jag upplever. Jag är övertygad om att vi väljer vad vi vill uppleva när vi kommer hit till jorden. Som människa handlar upplevelserna om känslor och då menar jag ALLA, sköna som kärlek eller läskiga som rädslor. De gör oss levande. Jag brukar beskriva livet som en Disneypark. Du vet, med olika attraktioner, skräck-kärlekstunnel, berg o dalbana och mycket mer. Vi har ett tåg som går högt upp så vi kan se allt vi kan göra, vi stiger av när vi valt vad vi vill göra, vi upplever den klart och sen tar vi en annan eller så går vi på tåget igen. Denna metafor är för mig att tåget är när vi reflekterar, återhämtar och stärker oss tills vi bestämmer vad vi vill uppleva, kan vara ett nytt jobb, ny relation etc. Upplevelsen kan vara oskön eller alldeles underbar, vi stannar tills vi är klara. Sedan kan vi välja nytt igen! Jag är Busan och jag är här för att sprida glädje, lekfullhet och kärlek till mig och andra. Det kan jag göra i de flesta attraktionerna och jag väljer medvetet och jag kan välja om.

 

Hur vet jag att coachning är rätt för mig?

För att veta behöver du pröva, dessutom uppleva om jag är rätt detektiv för dig. Rekommenderar dig därför att boka 30 minuter pröva på för 100 kr. 

Hur går det till?

Vi pratar så att jag förstår ditt eller företagets behov av förändring. Efter det bestämmer vi om vi träffas fysiskt eller digitalt.s.

Vad kostar det?

Första session (digitalt 30 min.) investerar du 100 kr. Innan mötet kommer jag skicka ut några frågor till dig. Det gör vårt möte mer effektivt så att du kan uppleva något direkt. Du får känna på om jag är rätt detektiv för dig. Vill du anlita mig finns olika paketerbjudande på 3-10 ggr. De baseras på vad du vill förändra.

Finns även möjlighet att delta i gruppcoachning.

Till företag lämnas offert.

Vad förväntas av mig?

Jag jobbar enbart med personer som vill förändra och tänker göra arbetet som behövs för att uppnå det. Mod att stanna kvar i jobbiga stunder. De är minutrarna som behövs, innan det lossnar. Jag lovar att det är värt det! Och jag är med dig. Vi är alla fantastiska felbara människor och just perfekta när vi föds.

Min Inställning

Det är inget fel på någon människa, varken dig eller mig. Vi kan ha trasslat in oss själva så det är mindre lätt att nå dit vi vill. Jag är detektiven som hittar hindren som stoppar dig så du kan skapa det du vill. 

När jag arbetar är jag “nollställd” utan dömande. Jag lyssnar på det du säger och inte säger, ser hur din kropp reagerar. Stämmer av med dig vad jag uppfattar. Lyssnar (med alla sinnen) hur du upplever det, för det är nämligen du som har svaren, även om du inte vet det :).

Hur det fungerar

Pröva för 100 kr

För att veta om jag är rätt detektiv för dig rekommenderar dig att pröva.

i

Välj ett Coaching Paket

Beroende på vad du vill förändra så har jag olika förslag på paket. Förändring och resultat kan uppnås “In a heart beat”, som Tony Robbins säger, men ofta kan huvudet behöva längre tid. Inte ovanligt att när man satt igång så kommer nya saker som man vill utforska. Jag har paket från 3 veckor och vidare.

Nå dit DU VILL

Vi sätter mål efter visionen och en plan för att du nå den förändring du vill. Jag är med dig hela vägen, från att göra visionen och den kommer att vara sann för dig och efter det sätter du mål och vi gör planeringen. Även en plan för att fira när den uppnås. Under resan kommer jag lova smärta och massor av skratt om du väljer att gå ALL IN.

Fler frågor?