+46 (0)708 239454 susanne@morealive.se
Visa Världen Vem Du ÄR!

Reborn Yourself

Reborn Yourself

   10 veckors digital kurs i The Expansion Method 

Reborn Myself?

Som barn är vi oftast obekymrade. Under uppväxten präglas vi både från erfarenheter och yttre världen, de formar hur vi tänker, känner och agerar. De kan begränsa oss och det är inte alltid så lätt att få till livet som man vill ha det. Vi möter alla utmaningar, olika för var och en av oss och vi hanterar dem på olika sätt. En del väljer medvetet HUR de responderar och andra reagerar och tror inte att de har någon påverkan eller kontroll!

Denna kurs ger dig verktyget att ta kontroll över din verklighet!

 Det finns ingen annan DU, Reborn till den du är i din kärna! 

Vad kan jag förvänta mig?

80–90 % av vårt beteende och resultat kommer ifrån det undermedvetna. Lösningen ligger i att ge instruktioner till det undermedvetna, som den förstår. 

Ditt undermedvetna kommer att jobba för dig i stället för mot dig.

Är du redo att Reborn YourSelf!

 

Kroppen & Knoppen

Vad säger din kropp? Vad behöver den för du ska kunna leva obehindrat? Vad tänker du, hindrar eller stärker tankarna dig? Vi jobbar utifrån svaren och HUR du vill må. Stress i kroppen är orsak till mycket smärta och sjukdomar. Du kan frigöra kroppen från stress! Det kommer du lära dig hur du gör.

Känslor

Min övertygelse är att för att kunna leva fullt ut som människa så behöver vi tillåta oss att känna, det är det som gör oss mänskliga. Känslorna är nödvändigtvis inte sanna och kan vara “läskiga”. Många av oss värderar känslor som bra och dåliga, det kommer jag att prata om :). En del vågar inte känna, behöver ha kontroll, vet inte vad som händer i det okända. Jag kan LOVA dig att det det är värt ALLT för att upptäcka och tillåta dem. De är fantastiska och vet du? Vi människor är alldeles fantastiska FELBARA. Du kan skapa känsla av lätthet, glädje, trygghet genom att ta kontroll över din personliga verklighet. Det kommer du lära dig hur du gör.

Relationer

Den viktigaste relationen är den till dig själv och den är det enda du är ansvarig för. Alla andra är du ansvarig gentemot

Du är i Din STORHET och i dina mänskliga tillkortakommanden även när du är i relation med andra. Drömmer du om ett förhållande där det räcker att du är du

Tid

Har aldrig hört någon jag jobbar med säga att jag har för mycket tid. Tiden är lika för alla och det handlar bara om hur vi använder den. Fyller vi den med mening eller får det bli som det blir och jag säger ja till allt och hinner inte med det jag vill, det får jag göra sen. Ett sen som aldrig verkar komma?! Här kommer vi att gå djupare på ditt VARFÖR. När du VET varför du ska göra något kan du göra omprogrammeringar som instruerar ditt undermedvetna att föra dig närmare dina mål. Det kommer du att lära dig.

Karriär

Största vakentiden tillbringar vi med det som ger oss brödfödan. En del har förmånen att arbeta, eller jag säger snarare leker, med det som det älskar att göra och pengarna flödar in som en självklarhet. Längtar du till morgonen ska komma och HOPPAR ur sängen som en 3 åring? Vad är ditt PASSION

  • En del personer har till synes inget problem att prata med människor men kan i hemligt tänka vem är jag att göra det här, jag vågar inte kliva fram när det väl gäller, så jag gör nya visitkort, eller ska tänka ut det perfekta sättet. Imorgon ska jag…
  • Andra personer undviker större sammanhang av rädslan att stå i centrum av blickar, men längtar efter att kunna bli sedd och förstådd.
  • Flera kan tycka att det är svårt att sälja eller ta betalt för sina tjänster.

Du kommer att ha möjlighet att ta fram vad du vill och lösa upp hinder så du når fram!

 

Livssyfte

Det här är det högsta behovet i Maslovs behovstrappa. Det som fyller hela dig. Varför är du här? Vem är du och Vad vill du bidra med? Nu blir jag personlig och berättar hur jag upplever. Jag är övertygad om att vi väljer vad vi vill uppleva när vi kommer hit till jorden. Som människa handlar upplevelserna om känslor och då menar jag ALLA, sköna som kärlek eller läskiga som rädslor. De gör oss levande. Jag brukar beskriva livet som en Disneypark. Du vet, med olika attraktioner, skräck-kärlekstunnel, berg o dalbana och mycket mer. Vi har ett tåg som går högt upp så vi kan se allt vi kan göra, vi stiger av när vi valt vad vi vill göra, vi upplever den klart och sen tar vi en annan eller så går vi på tåget igen. Denna metafor är för mig att tåget är när vi reflekterar, återhämtar och stärker oss tills vi bestämmer vad vi vill uppleva, kan vara ett nytt jobb, ny relation etc. Upplevelsen kan vara oskön eller alldeles underbar, vi stannar tills vi är klara. Sedan kan vi välja nytt igen! Jag är Busan och jag är här för att sprida glädje, lekfullhet och kärlek till mig och andra. Det kan jag göra i de flesta attraktionerna och jag väljer medvetet och jag kan välja om.
Varför är du här?! Jag är nyfiken på att upptäcka det med dig, du kan nosa på det på denna kurs, ifall du vill!

 

Hur vet jag att detta kan hjälpa mig?

För att veta behöver du pröva, dessutom uppleva om jag är rätt mentor för dig. Rekommenderar dig därför att boka 30 minuter. 

Hur går det till?

10 gruppsessioner på Zoom, 90 minuter/ggr. Fördel att göra detta i grupp är att andras hinder kan finnas i dig också, utan att du vet om det. När jag arbetar med den personen expanderar det på dig samtidigt. Gruppen kommer att öva på varandra, tryggt att få feedback så bygger du tilliten till att du kan göra det och att fungerar. 

Vad kostar det?

Priset är 10 000 kr.

Finns möjlighet att göra delbetalning om så önskas på 5 ggr. Detta är ett redskap som du kommer att ha med dig överallt och använda för att hjälpa dig själv och andra  direkt där du är. När jag fick frågan vad värdet är för mig, blev jag rörd. Hade inte funderat på det innan, men under mina 10 år så har jag löst upp 1000 tals små och stora blockeringar som hållit mig tillbaka. Jag har länge medvetet skapat mitt liv och jag har massor av liv i livet. MoreAlive som mitt företag heter, startade jag 2011 och det handlar just om att vara mer levande. Så svaret på frågan blev miljoner! Jag är så tacksam.

Vad förväntas av mig?

Jag jobbar enbart med personer som vill förändra och tänker göra arbetet som behövs för att uppnå det. Mod att stanna kvar i jobbiga stunder. De är minutrarna som behövs, innan det lossnar. Jag lovar att det är värt det! Och jag är med dig hela vägen. Vi är alla fantastiska felbara människor och just perfekta när vi föds. Vi kan känna obehag/rädsla för att delta i grupp, vi kommer att starta med att lösa upp det ev. hindret.

Min Inställning

Det är inget fel på någon människa, varken dig eller mig. Vi kan ha trasslat in oss själva så det är mindre lätt att nå dit vi vill. Jag är detektiven som hittar hindren som stoppar dig så du kan skapa det du vill. 

När jag arbetar är jag “nollställd” utan dömande. Jag lyssnar på det du säger och inte säger, ser hur din kropp reagerar. Stämmer av med dig vad jag uppfattar. Lyssnar (med alla sinnen) hur du upplever det, för det är nämligen du som har svaren, även om du inte vet det :).

Fler frågor?